Venture Arena Live 2018-03-16T15:33:43+00:00

Program

Information

Dag: 26 apirl
Tid: 13.30-19.00
Plats: Torn 1
Tornbyvägen 1, 582 73 Linköping

VENTURE ARENA LIVE

Under Venture Arena Live kommer bolag som är i behov av resurser att få presentera sig och det de söker på scenen under ledning av moderator. Vårt fokus denna omgång är Internationalisering – ”born global” och internationella affärer.

Denna omgång kommer bolagsrepresentanten att intervjuas på scenen.

Eventet är relevant för bolag i två faser

  • Start-ups
  • Scale-ups
… och kommer att fokusera på möten med såväl resurser och kompetenser som med investerare och styrelsemedlemmar. Vi möjliggör för bolagen att hitta sin matchning på plats.

Presenterande bolag

Expertpanel

Vi kommer att berätta mer om våra experter snart

Keynote speaker

Sara Kleiman bor och jobbar Boston som Global Field Enablement, Commerce Cloud på Salesforce. Sara berättar träffsäkert om internationellt sälj och fokus på internationella affärer.

Moderator

Sofie är platsutvecklare på destinationsbolaget Attraktiva Oskarshamn AB. Där jobbar hon med flera områden inom företagsetableringar, utveckling, marknadsföring och evenemang.

Utveckling av platser och regioner är favoritämnet för Sofie och hon trivs bäst med frågor som berör hur medborgare, näringsliv, akademi och samhälle tillsammans driver framgång. Dessutom älskar hon entreprenörer med deras historia och driv.

Med sin varma men skärpta framtoning ställer Sofie konkreta frågor, kopplar ihop sammanhang och får både paneldeltagare och föreläsare att känna sig bekväma och hörda.

Sponsorer & Partners

Vill du vara med och sponsra Venture Arena Live? Välkommen att kontakta Louise Lennersten på louise.lennersten@lead.se